Goede voornemens

 

Bo kwam op het fantastische idee om een blog te gaan beginnen. Ik hou van schrijven en ik hou van spontane dingen. Dus wat is dan een beter idee om spontaan een blog te beginnen. Maar waar moet zo’n blog dan over gaan??

Aangezien ik af en toe een kleine kronkel ervaar in mijn hoofd, denk hierbij aan een mentale breakdown, spontane lachbui of life changing inzichten… lijkt mij dit een prima onderwerp. Waarom zal ik deze kronkels niet eens neerpennen en ze met jullie delen?!

Mijn eerst kronkel van dit jaar kreeg ik tijdens oud & nieuw toen mij de vraag werd gesteld wat mijn goede voornemens waren voor 2018. Ik kon wel antwoorden dat ik zou willen afvallen, maar iedereen die mij kent weet dat ik teveel van lekker eten hou. “Ik wil langer stil staan bij de momenten in mijn leven”, was mijn antwoord na even nagedacht te hebben. Mijn schoonvader begon te lachen, want hij had mij hier toevallig op gewezen afgelopen week. Ik leef veel te snel en denk pas achteraf terug aan de dingen die ik heb meegemaakt, heb gezegd of heb gedaan.
Soms vergeet je momenten als je er niet lang genoeg bij stil staat. Daarom heb ik het afgelopen jaar een scrapbook bijgehouden. Hier heb ik allerlei dingen in geplakt die mij de leuke momenten van het jaar helpen herinneren.
& ja ik ben inderdaad een klein beetje fan van Harry Potter! De sorteerhoed vond mij er eentje voor Zwadderich… Bij mijn chocokikker zat ook een tovernaarskaart van de oprichter van Zwadderich, kan geen toeval zijn!
Dit jaar maak ik een memoryjar.

Alsjeblieft. Een gratis tip van mij. Die kan je mooi in je zak steken. Dit was de eerste tip van vele!
Tschüssssss!!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *