Vreemde eetgewoontes

“Waar zal ik mijn volgende blog over schrijven?”, was de vraag die ik stelde aan mijn schoonzus en zwager.
“Doe het over de frikandellen”, was het antwoord.
Mijn zwager en ik hadden het eerder deze dag al gehad over dat we binnenkort gaan gourmetten en of we dit met of zonder frikandellen gingen doen.
Op deze manier is deze blog geboren.

Ik zal dit even voor jullie uitleggen.
Al vanaf dat ik me kan herinneren eten we bij mij thuis frikandellen op de gourmet. Toen ik dit introduceerde bij mijn schoonfamilie werd ik vierkant uitgelachen. Dit hadden ze nog niet eerder gezien.
Het is oprecht een aanrader!!

Naast dat ik frikandellen op de gourmet eet, heb ik nog een aantal andere vreemde eetgewoontes.
Zo eet ik bij een gekookt ei, alleen het eiwit.

Op mijn stage hadden we iedere vrijdag een gekookt eitje bij de lunch. Hier werd ik met een scheef gezicht aangekeken wanneer ik mijn ei grondig aan het ontleden was.
Wat ze ook altijd heel vreemd vonden, was wanneer ik mijn glas omwisselde voor een mok. Ik drink geen melk uit een glas. Op de één of andere manier vind ik melk uit een glas anders smaken dan uit een mok.

Naast dit alles word ik ook regelmatig uitgelachen wanneer ik vertel dat ik geen warm fruit lust. Denk hierbij aan ananas op pizza of appeltaart. & zelfs wanneer appeltaart afgekoeld is, vind ik het niet lekker omdat het warm geweest is.
Ook het combineren van koud fruit bij warm eten vind ik niet lekker.

Volgens mij heb ik al mijn vreemde eetgewoontes wel benoemd.

Heb jij ook een vreemde eetgewoonte?

 

 

Only registered users can comment.

  1. Een vriendin hielp mij herinneren aan nog 2 vreemde eetgewoontes.
    – Blokje kaas met pindakaas als ik terug kom van het stappen.
    – Rauwe champignons. Nam ik zelfs wel eens mee in een zakje naar school.
    Gewoon als tussendoortje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *