Ik chaotisch? Hoe kom je erbij?

Ik chaotisch? Hoe kom je erbij?

Ik ben zo’n persoon die haar bril kwijt is, terwijl die op haar hoofd zit. Of zo iemand die haar sleutels verliest, terwijl ik twee tellen terug mijn huis ben binnen gestapt..
Chaotisch is my middle name.

Als je aan de mensen om mij heen vraagt om mij in een aantal woorden te beschrijven, is het woord ‘chaotisch’ er één van.
Als mijn hoofd niet aan mijn romp vast had gezeten, was ik hem zes jaar geleden al vergeten in Griekenland. & er nu nog steeds naar aan het zoeken.

Mijn moeder heeft door mij een nieuwe functie in dit leven. Ze is niet alleen moeder, maar ze is ook ‘hoofddrager’. Namelijk van mijn hoofd. Zij zorgt ervoor dat ik dingen onthoudt. Van het meenemen van mijn werksleutels tot het herinneren aan belangrijke afspraken. Ik hoor jullie denken ‘daar heb je toch een agenda voor’?. Dat klopt inderdaad.
Jammer genoeg ben ik deze ook erg vaak kwijt…
Sinds kort ben ik overgegaan op de agenda in mijn telefoon. Maar ook mijn telefoon laat ik geregeld op de bank liggen… & daar kom ik vaak pas achter, wanneer ik al op de snelweg rij.

Op werk maak ik gebruik van een notitieblok. Als ik bedenk dat ik iets moet doen, noteer ik dit direct voor mezelf. Zelfs wanneer ik er al mee aan de slag ben schrijf ik het nog even op.
Ik heb de concentratie van een goudvis en het geheugen van een vergiet.
Zelfs dagdromen kan ik niet. Zodra ik denk aan een lekkere cocktail op het strand, loopt er plots een eenhoorn voorbij met mijn schoonzus erop met een skipak aan (staat je vast prachtig mop).

Goed, nu is het klaar met overdrijven. Het is niet allemaal zo erg als hierboven beschreven staat. Ik vergeet veel, maar kom er vaak genoeg net op tijd achter.
(Overdrijven is my third name).

 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *