Stress detox

In de maatschappij van tegenwoordig is iedereen altijd druk met van alles en nog wat. Ik ben ook zo’n persoon dit altijd bezig is met iets. Vaak is dat ‘iets’ niet eens duidelijk, maar ik ervaar toch het gevoel van stress en druk. De stress of ik alles wel goed gedaan heb? Of ik geen dingen vergeten ben (want dat gebeurd mij soms nog wel eens).

Afgelopen week ben ik samen met mijn moeder op vakantie geweest naar Samos, Griekenland. Dit was voor mij een echte stress detox. Het moment dat we geland waren voelde ik de stress al van mij afglijden en de Griekse warmte me al tegemoet vliegen. Letterlijk, want zodra je uit het vliegtuig stapt sta je buiten.
We moesten een uur rijden voordat we aankwamen bij ons appartement. Daar aangekomen bleek dat onze kamer nog niet schoongemaakt was, dus moesten we anderhalf uur wachten voordat we naar binnen konden. Maar hè, who cares!! Zijn op vakantie en hebben alle tijd.

Wat bleek nou, er was dus helemaal niets te doen in het stadje waar wij zaten. & ik hoor jullie denken… dan had je toch gewoon een auto kunnen huren. Dat klopt. Alleen moest je super veel haarspeldbochten maken om ergens te komen en dat was voor ons beide nou niet bepaald de ideale situatie.

Dus het was voor mijn moeder en mij acht dagen lang op het strand liggen en daar alleen vandaan komen als we wilde eten of wilde slapen.
Haha nee grapje, slapen deden we ook gewoon op het strand.

Iedere dag voelde ik de stress minder worden. Heb een goede detox behandeling gehad door onze leefstijl van die dagen. Ook prettig om een beetje qualititime met mijn moettie gehad te hebben!!
Ik ben weer helemaal opgeladen en ik kan er weer tegenaan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *