Throwback to school

Het is nu iets meer dan een jaar geleden dat ik ben afgestudeerd aan de Leidse Hogeschool. Hier heb ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd. Momenteel ben ik nu ongeveer negen maanden met een grote mensen baan bezig.

Ik vind het heerlijk om thuis te komen van werk en dan mijn eigen ding kan doen. Op de Havo en het HBO, was er altijd nog werk te doen bij het thuiskomen van school. Of er stond een presentatie op de planning, een examen of tentamen die eraan zat te komen & als aller laatste een scriptie die geschreven moest worden…

Maar laten we eerlijk zijn, er zaten ook leuke kanten aan onze schoolperiode!

Wat ik vooral heel leuk vond aan de basisschool, waren de spelletjes die er in de pauze gespeeld werden. Eitje kak, Anne Maria KOEKOEK, elastieken, trefbal!

Op de middelbare school vond ik het heel leuk dat je, in vergelijking met de basisschool, iedere les van lokaal veranderde. Iedereen zat altijd met smart op de schoolbel te wachten. & hij klonk vooral het lekkerst als je wist dat je geen lessen meer had.

Ook vond ik het fantastisch om een kluisje te hebben! In mijn kluisje hing een spiegeltje, zodat ik altijd even naar mezelf kon kijken. Hoe bedoel je ijdel???

Het HBO had natuurlijk ook leuke momenten. Bijvoorbeeld dat Ā sommige lessen niet verplicht waren. šŸ˜‰

Het aller leukste aan mijn schooltijd was, dat ik iedere dag mijn vriendinnetjes kon zien. Want dat wordt jammer genoeg minder wanneer iedereen een grote mensen baan heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *