Theater gekte

Voor kerst vorig jaar, kreeg ik een ticket voor Harrie Jekkers en het kleine orkest.
Ik had nog nooit van deze man gehoord, dus ging ik als een blanco velletje naar het theater. Wat was deze man geweldig. Zijn manier van denken en hoe hij dit omzet in zijn liedjes!
Vanaf toen had ik besloten dat ik nog maar eens harder moest werken aan mijn goede voornemen van 2018. Namelijk dat ik langer stil sta bij de leuke momenten in het leven. & wat vind ik nou echt leuk om te doen?? Naar het theater gaan!!

Er zijn verschillende theaterstukken die ik de afgelopen jaren aan mij voorbij heb laten gaan, omdat er niemand was die met mij wilde. Vanaf Harrie Jekkers had ik besloten dat ik naar alle theaterstukken zou gaan die ik wilde zien, ook alleen. Je kan overigens toch niet tegen elkaar praten wanneer de show bezig is ;).

Toen is het hard gegaan en heb ik alle stukken aangegrepen die voorbij kwamen. And luckely for me, heb ik iedere keer gezelschap gehad!

Het begon met een voorstelling van Alex Klaassen, showponny’s. Ik heb in mijn broek gepist van het lachen. Deze man is zo goed en zo grappig.
Hierna ging ik onverwachts naar de musical Les miserable, in LONDON!! Jammer genoeg zat ik hoger dan de kroonluchter en was ik mijn bril vergeten, maar dat mocht mijn geluk niet drukken.
Voor een verjaardagscadeautje voor een cliënt van mij, ging ik naar Mamma Mia de musical. Ik vond het fantastisch om te zien dat mijn cliënt aan het stralen was. Dit maakte de musical nog leuker dan dat hij al was!

In oktober ging ik met een vriendin naar Daniel Kist. Ik ben al een tijdje fan van zijn stem en live was het helemaal fijn om naar de te luisteren.
Ali B stond begin november op de planning, maar hij heeft jammer genoeg zijn show afgeblazen.
Douwe Bob heb ik in 1 maand tijd 2x gezien. De eerste keer was met de tour van zijn nieuwe album en de tweede keer was via #spotiyfansfirst. Het is toch een lekker ventje met een heerlijke stem. Toevallig was Daniel Kist ook bij zijn optreden aan het kijken en achteraf heb ik nog met hem staan kletsen bij de bar.
Mijn laatste concert van 2018 was van Lewis Capaldi in het uitverkochte Paradiso. DEZE MAN IS ECHT GEWELDIG. Meer kan ik niet over hem zeggen.

Op de planning staat nog de musical The Adams family. Het word weer eens tijd dat ik met mijn moeder op stap ga. & wij vonden dit samen een geschikte bestemming. Ook staan Lukas Graham en Jochem Meijer nog op de planning.

Ga jij nog naar een leuke voorstelling??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *