Terugblik op 2018

Het afgelopen jaar heb ik een memoryjar bijgehouden. Dit is een grote pot waar allerlei tickets, muntjes, polsbandjes, ect. in zitten. In deze post ga ik aan de hand van deze jar terugblikken op mijn 2018!

Wat is mijn top vijf van de dingen die ik gedaan heb in 2018?

5. Lewis Capaldi
Normaal gesproken ben ik vaak te vinden bij musicals. Dit jaar ben ik voor het eerst naar een concert geweest van een buitenlandse zanger. Namelijk Lewis Capaldi.
Ik heb een vriendin hiermee naartoe genomen. Beide wisten we niet zoveel van deze zanger en daar kwam ook nog eens bij kijken dat hij nog maar vijf eigen nummers had uitgebracht. We hadden deze avond niet heel veel verwachtingen.
Het moment dat Lewis op het podium kwam, stond ik versteld. Hij was live ZO goed. Heeft echt een prachtige stem en is super grappig.
Ik heb een fantastische avond gehad en begin steeds weer te glimlachen zodra ik aan deze avond terug denk.

4. Alle escaperooms
Mijn escaperoom avonturen begonnen in het jaar 2015. Echter heb ik de meeste kamers in het jaar 2018 gedaan. Dat waren er afgelopen jaar acht.
Dit is echt een hobby van mij geworden en ik heb er in het jaar 2019 alweer een aantal op de planning staan.
De kamers hebben allemaal verschillende thema’s en zijn vaak super mooi aangekleed en goed in elkaar gezet. Op deze manier heb je echt het idee dat je opgaat in de kamer. Daar word ik altijd erg enthousiast en competatief van. Ik moet die kamer binnen 60 minuten verlaten & daar doe ik ook echt alles aan op dat moment.
I LOVE IT.

3. Uitjes met vrienden
In het begin van 2018, heb ik mezelf voorgenomen dat ik iedere week iets leuks in mijn agenda heb staan.
Zoals bijvoorbeeld op stap gaan met mijn schoonzus om foto’s te maken, lekker uiteten gaan en veel buiten de deur lunchen, naar de sauna gaan, massages nemen, feestjes bezoeken, shoppen, naar de bioscoop gaan, pretparken bezoeken.
Ook ben ik het afgelopen jaar een paar keer een weekendje weggeweest met vriendinnen. We hebben Groningen, Den Bosch, Gent en Brugge gezien. Zeker iets om voort te zetten in 2019!

2. Vakanties!
Het afgelopen jaar ben ik in plaatst van één keer, drie keer op vakantie geweest. Soms werd ik gewoon een week niet ingeroosterd op werk. Dat vond ik dan een goede reden op vakantie te gaan.
Zo ben ik samen met een vriendin naar Marrakech geweest. Wat een bijzondere cultuur en mooie stad!
Na Marokko ben ik ook nog naar Griekenland en naar London geweest.
Vanaf kleins af aan wilde ik al op vakantie met mijn moeder. Echter wilde mijn moeder dit niet met mij (voornamelijk omdat ik altijd nog te jong was). Dit jaar begon ik er nogmaals over en tot mijn verbazing stemde ze in! & zo gingen wij op weg naar Griekenland. Het was een heerlijke vakantie.
Met mijn vriend ben ik vier dagen naar London geweest. Dit tripje stond al langer op de planning, maar het kwam er nooit van. We hebben veel gelopen en onwijs veel gezien!

1.  Harry Potter studio tour
Een bezoek brengen aan de Harry Potter studio tour in London, was toch wel hetgene wat mij het beste is bijgebleven in het jaar 2018. Ik wilde hier heel erg graag naar toe.
Ja, ik ben een nerd die Harry Potter fantastisch vind.
Sorry.
Not sorry.
Hopelijk ga ik in 2019 naar het theater stuk van Harry Potter in London. Ook iets wat ik echt MOET hebben gezien in mijn leven. & het liefst zo snel mogelijk!

Wat is het leukste wat jij gedaan hebt in 2018?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *