Fort 1881

Gisteren heb ik iets super gaafs gedaan. Namelijk een interactieve theatrale experience, op een bizar mooie locatie. Namelijk in Fort 1881 in Hoek van Holland.
In dit fort zit tegenwoordig een real-life game gecombineerd met locatie theater. Dit wil zeggen dat er een spel in het fort afspeelt met acteurs.
Het spel ‘tracing Thomas‘!
Thomas is plotseling verdwenen in het fort en iedereen is radeloos. De politie heeft mankracht nodig en jij kan je daarvoor aanmelden. Samen met de politie ga je op onderzoek uit en probeer je het raadsel op te lossen en Thomas terug te vinden.

Het is moeilijk om geen spoilers weg te geven, omdat ik zo onwijs enthousiast ben over dit spel. Maar het zou zonde zijn als ik dat doet, omdat het voor jullie dan minder leuk is om dit spel ook te spelen.

De locatie is heel erg mooi. Je loopt rond in het gangenstelsel van het fort. & geloof me.. Dat gangenstelsel is heel erg groot! In de twee en een half uur dat de kamer duurt, heb ik nog niet eens alle kamers kunnen bekijken en doorzoeken.
Tijdens het lopen door de gangen heb ik meerdere keren tegen mijn vriendin gezegd, dat ik het gevoel heb echt in dit onderzoek te zitten. Alsof het allemaal echt was.

Vannacht heb ik zelfs gedroomd dat er een jongetje kwijt was. Toen ik wakker was besefte ik pas dat dit jongetje Thomas heette. Kan je nagaan wat voor indruk dit spel op mij heeft gemaakt.

Eén minpuntje vind ik wel, dat je het met zo onwijs veel andere mensen speelt. Hierdoor is het soms een beetje druk. Maar doordat het spel zo leuk is, vergeet je dit al gauw.

Het is echt een aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *