Book lover

Zoals de titel al aangeeft, HOU ik van boeken!! Zo kan ik mij helemaal verliezen in een goed boek.

Ik ben altijd een bezige bij geweest. Of zoals mijn schoonvader het altijd zegt ‘een blij wit konijn’. Ik hoor je denken “waarom wit?”.
Geen idee.
Veel mensen wilden mijn aandacht en ik was bereid om dit te geven. Soms iets teveel, waardoor ik niet meer aan mezelf dacht.

Tijdens mijn stage in Bali, ben ik erachter gekomen dat ik het heel erg fijn vind om ook eens met mezelf te zijn (Ik ben namelijk best een leuk persoon om mee te zijn).
Dit kwam mede door een boek die ik van een vriendin gekregen had. Het was niet het beste boek dat ik ooit gelezen had, maar toen ik het boek aan het lezen was, gaf dit mij een bepaald gevoel.
Ik werd helemaal in het verhaal gezogen en mijn fantasie ging de vrije loop. Ik ben nogal visueel ingesteld, dus ik zag het hele boek tot leven komen.
Sinds dit boek, ben ik niet meer gestopt met lezen.
In 2016 lag er maar één boek op mijn boekenplank. & deze heb ik nu uitgebreid naar 40, waardoor ze niet eens meer allemaal op mijn boekenplank passen.

Het leek mij leuk om blogs te schrijven over de boeken die ik gelezen heb en om hier een terugkerend thema van te maken op mijn website.
De eerste boeken reeks die ik wil benoemen is de reeks van M.J. Arlidge. Deze serie gaat over een politie korps in Southampton, met Helen Grace als hoofd politie agent.
In deze boeken is het team van Grace altijd opzoek naar een serie moordenaar, wat mij op de een of andere manier heel erg fascineert.
De reeks bestaat uit acht delen die los van elkaar te lezen zijn, maar veel meer impact hebben wanneer je ze achter elkaar leest.
M.J. Arlidge heeft een hele interessante manier van schrijven, waardoor je zijn boeken niet weg kan leggen.
Ik ben fan!

Welke boeken vindt jij leuk om te lezen en moet ik zeker aan mijn boekencollectie toevoegen?!

Only registered users can comment.

  1. Wat leuk! Ik ga deze serie zeker aan m’n to read lijstje toevoegen!
    Ken je de Joona Linna serie van Lars Keplar al? Denk dat je dat ook wel wat vindt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *